P r e s s r e l e a s e 2014-05-12

Förändra i hemmet, lätt med posters

-Folkelind Form utökar sortimentet

Heminredningstrenden har aldrig varit starkare. 2014 handlar mycket om återanvändning, naturmaterial och att våga vara personlig. En tydlig trend är också att inreda med bokstäver, ord och meningar på väggar och tavlor, gärna i svart och vitt men också färgstarkt.

Folkelind Form erbjuder nu en serie A3-posters som gör det lätt att förändra uttryck och blickfång i ett rum.

–      Redan tidigare har tavlor varit en del i vårt sortiment och många av mina kunder som köpt mina väggkalendrar ramar in månadsmotiven när året är slut, berättar Charlotta Folkelind.

De nya A3-motiven från Folkelind Form är en kombination av tänkvärda texter, skön kalligrafi och illustration. Posters har också fördelen att de är enkla att sätta upp och flytta runt, t.ex. med trendig washi-tejp som inte gör märken på väggen.

–      Kalligrafiska ord som både form och budbärare är starkt. Mina posters hoppas jag kan ge hemmet en personlig prägel och samtidigt leda till en positiv dialog mellan människor, avslutar Charlotta.

4 nya posters   Love is the new black (Duplicate)

Bildtext: Charlotta Folkelind, kalligraf och illustratör erbjuder nu genom sitt företag Folkelind Form trendiga A3-posters. Du hittar motiven hos www.folkelind.se

 

 

Vill du veta mer om Charlotta och Folkelind Form besök gärna www.folkelind.se!

Du är också välkommen att kontakta Charlotta på charlotta@folkelind.se

telefon 0705-923881

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *