Nyhet från Folkelind Form på Bokmässan

-Folkelind Form utökar sortimentet

 

Vid årets bokmässa i Göteborg lanserar Folkelind Form en helt ny kalender; Trallmanackan, baserad på klassiska barnvisor. En visa för varje månad illustreras vackert genom Charlotta Folkelinds kalligrafi och akvareller. Väggkalendern blir en sk ”evighetskalender” som är obunden till ett visst år eller startmånad.

 

–      Förhoppningsvis kan Trallmanackan bidra till att vi sjunger mer tillsammans med våra barn och hjälps åt att föra dessa klassiska barnsånger vidare i generationer, säger Charlotta Folkelind som står bakom idén med Trallmanackan.

 

–      Finessen med en sk kallad evighetskalender är att du kan notera alla speciella dagar; födelsedagar, bröllopsdagar och andra högtidsdagar du vill minnas år från år. Det är också kul med en väggkalender där layouten medger att året inte måste börja den 1 januari, avslutar Charlotta.

 

Vill du se mer av Trallmanackan och andra produkter (kalendrar, posters, kort mm) från Folkelind Form är du välkommen till monter B 01:25 vid årets bokmässa i Göteborg som startar den 25 september.

Elefanter low

Bildtext: Visan för april 2015. Charlotta Folkelind, kalligraf och illustratör, erbjuder nu genom sitt företag Folkelind Form väggkalendern Trallmanackan, en kom-ihåg-kalender med barnvisor. Fler motiv hittar du hos www.folkelind.se

 

 

Vill du veta mer om Charlotta och Folkelind Form besök gärna www.folkelind.se!

Du är också välkommen att kontakta Charlotta på charlotta@folkelind.se

telefon 0705-923881